Šéfkuchárka Mária Gazdová z reštaurácie Gastrocentrum na Námestí slobody v Humennom
Gastro špecialita 1 porcia
SUROVINY:
100 g bravčové karé
20 g cibuľka
20 g šampiňóny
20 g šunka
40 g syr
Na dochutenie:
vegeta, čierne korenie, soľ a grilovacia zmes
Koreníme podľa chuti.
Príloha:
100 g hranolky
100 g ryža
AKO NA TO:
1.Bravčové karé najprv narežeme a naklepeme na plátky. Osolíme ho, okoreníme grilovacou zmesou a vegetou, opečieme ho na oleji. V druhej panvičke orestujeme cibuľku, pridáme šampiňóny, trošku kečupu a celú zmes potom priložíme na opečené mäso
2.Pridáme plátky syra a šunky a celé to zapečieme v rúre alebo na panvici. Potom už len pridáme bohatú zeleninovú oblohu
PRAJEME DORÚ CHUŤ
Autor: HUMENNÉ
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z južného Zemplína nájdete na Korzári Dolný Zemplín