šéfkuchár Jaroslav Kocourek z reštaurácie SNACK BAR no.17 v Michalovciach
Top chicken pasta
Suroviny: 1 porcia
50 g kuracie mäso
100 g cestoviny
50 g syr
50 g cesnakové maslo
smotana
vegeta
sójová omáčka
Ako na to:
Nakrájané kúsky kuracieho mäsa vložíme do misky a opečieme ich na oleji pol minúty v mikrovlnke. Kuracina je predtým ochutená vegetou a sójovou omáčkou. Potom to zalejeme polovicou decilitra smotany a cesnakovým maslom. Pridáme uvarené cestoviny a všetko to ešte necháme spolu povariť približne dva a pol minúty. Na záver pridáme na kocky pokrájaný syr.
(mpo)
Autor: SNINA
Najdôležitejšie správy z východu Slovenska čítajte na Korzar.sme.sk. Všetky správy z južného Zemplína nájdete na Korzári Dolný Zemplín